Miror: Junajted odustao od pregovora sa Pogbom i Lingardom

Mančester junajted uveliko planira budućnost bez slavnog francuskog veziste Pola Pogbe, što neće promeniti mnogo po pitanju kvota, objavio je Dejli Miror.

Pogba i Lingard

Po ekskluzivnoj informaciji londonskog lista, slavni klub Premijer lige je već poručio agentu zvijezde Pogbe da uprava odustaje od pregovora oko njegovog novog ugovora. Zvijezda Junajteda kao slobodan igrač moći će da napusti klub na ljeto.

Takođe, neće se pregovarati ni o novom ugovoru ofanzivca Džesija Lingarda, koji je u junu slobodan u izboru sredine. Svi igrači kojima ističu ugovori, njih šestorica (pored Pogbe i Lingarda to su veterani Kavani i Mata, rezervni golman Grant i talentovano krilo Čong) na ljeto napuštaju klub.

Problem za novog menadžera (izvjesno će to biti strateg Ajaksa Erik ten Hag) biće i status još šest igrača koji su nezadovoljni statusom u timu. Između ostalih to su vezista Van de Bek, krilni napadač Marsijal i štoper Baji. Takođe, sve je izvjesnije da će na ljeto klub napustiti i veteran, superstar modernog fudbala Kristijano Ronaldo.

U Junajtedu planiraju potpuno restruktuiranje prvog tima i dovođenje brojnih mladih zvijezda u naredne dvije godine, a pojačanja se očekuju prije svega u veznom redu i na poziciji napadača.