Mirko Vicevic napustio Zvezdu

Crnogorski vaterpolo trener Mirko Vičević koji je nedavno preuzeo Crvenu Zvezdu, nije više šef stručnog štaba beogradskog kluba, potvrđeno je Sport Klubu.

Vičević, svojevremeno jedan od najboljih igrača planete, sa velikim ambicijama i entizijazmom je krenuo put Beograda, odlučan u namjeri da uspješno završi sezonu, da nastavi sa pozicioniranjem Zvezde ne regionalnom i evropskom nivou, ali je vrlo brzo donio odluku da se vrati u Kotor, piše Sport Klub.

Sve je počelo tokom nemilih scena na utakmici protiv Šapca, nemilih scena nije bilo na utakmici protiv Steaue u Ligi Šampiona, ali su sva dešavanja oko kluba, uticala na prikazanu partiju, pa su izabranici Mirka Vičevića odigrali neriješeno – 10:10 sa timom iz Bukurešta.

Postojala je mogućnost da se dogovor postigne, da legendrani Vičević završi sezonu u Zvezdi, ali od toga nema ništa. Mirko je odlučio da napusti Zvezdu, da se vrati u Kotor, nastavi da razvija Kataro i čeka novi angažman.

Kataro je pokazao da je talentovana ekipa a Vičević je kao trener prava osoba i veliko pojačanje za njih, tako da i kladionica im sada daje veće šanse za ostvarenje nekih većih uspjeha.